Pozvi smutky do své cely
a nakopej je do p...lí!
STéčko a držím pěsti.
03.04.2010 21:34:00 | Zasr. romantik
Z tvého střevíčku
město upíjelo sekt k ránu,
když ulici přeťalo
popelářské blues.
Pak se potácelo
bachraté mlhou,
zatím co ty
jsi odháněla křehkou dlaní
hřadující smutek od zápraží.
ST!
03.04.2010 21:10:00 | hašlerka