Krásný most
Anotace: Tato báseň vypráví o mostě
Šel jsem jednou po mostě,
je tam výška krásná,
dívka tam upadla za polojasna,
pomohl sem jí vstát, hele pusa přiletěla,
chvíli jsem mlčel, nevěděl co říci,
aby se nenaštvala, jak kotouč na modrém svíci,
potom přišlo rozloučení, ona plakala,
bohužel, tak to chodí, že lidi musí dál.
Přečteno 354x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, Paulín
Komentáře (1)
Komentujících (1)