Kočka a myš na podiu
Anotace: zkuste číst mezi řádky
Kočka a myš na podiu
Smrt nabízí nám bonbony
Jako ten pán v kabátě před školkou dětem
Kdo si od něj vezme, ten s ním i odejde
Ruku v ruce, jako rodina
Vesele a beze strachu
Ulicemi, parky, celým městem
Ruku v ruce
Jako by se znali celý život
Až přijdou k tomu pánovi domů
A dveře se zavřou jako voda nad tonoucím
Role jsou rozděleny
Diváci usazeni na sedadlech
A opona ukazuje svoje tajemství
Začíná hra na kočku a myš
V očích myšky objevil se poprvé strach a panika
A kočka vytahuje svoje drápky
Smrt rozdala svůj poslední bonbon
Jsou jako pavouk a moucha
Začíná tanec nevinnosti s hříchem
A strach zatemňuje první kousky rozumu
Diváci v hledišti nedutají
Jsou fascinováni hereckými výkony
Zítra si přečtou novinovou recenzi
Aby věděli zda být znechuceni, či nikoliv
Zda hra stará jako lidstvo samo už nevyšla z kurzu
A není třeba ji vypískat z podií všech divadel
Přečteno 213x
Tipy 6
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, ilona, l'âme, Javavia, Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)