Johne, Johne
Anotace: ne, anotace nepíšu ani když jsem střízlivý
Johne, Johne, ty zas budeš zpitý
v koutě se válet, nevědět nic
kňučet jen tak jak pes zbitý,
na svět se nejlíp dívá skrz dno sklenic.
Johne, Johne, zas se ožereš jak prase
nebudeš vnímat kolem vůbec svět
budeš se proklínat znova a zase,
ale chceš teď pít, a piješ hned.
Johne, Johne, před tebou flaška
a lahví piva je tu také pár,
z tvýho života je pak jen fraška
a ty říkáš si že chlast je dar.
Johne, Johne, je to s tebou bída
nepiješ pro radost ale na smutek,
mizérie s depresí se stále střídá
nalháváš si že tvůj život je zlý skutek.
Johne, Johne, jen panáka si dej
zas bude svět vypadat na chvíli líp,
víš že pak neni už život tak zlej
a nemyslíš na to jak raději bys chcíp.
Přečteno 327x
Tipy 1
Poslední tipující: Jožin z Moravy
Komentáře (2)
Komentujících (2)