Dokonáno jest
Anotace: zde asi není co dodat
Dokonáno jest
Jako dobré portské
Tak chutnáš na jazyku
Když okouším tebe
Jako kapky mořského příboje
Tak chutnají tvé slzy
Když tečou ti po tvářích
Jako smrt andělů
Tak zní tvůj sten
Který vydral se ti z hrdla
Tvé vlasy voní po růžích
A strachu
Slastně nasávám to aroma
Cítím tvé zoufalství
Cítím tvou bolest
V každé kapce tvého potu
Cítím to, co ty
Vsakuji se do tebe
Měním tvoji mysl
Stejně jako pohled na svět
Pšt, neplakej, už se to stalo
Přečteno 289x
Tipy 12
Poslední tipující: Maro Deives, strašidýlko-střapatý, synanceia, ilona, labuť, Psavec, CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (0)