VRAŤTE MI !
Anotace: ze sbírky "Vlci v hlavě"
VRAŤTE MI !
(věnováno ženským,úředníkům,
a mému synkovi)
Sebevědomí vraťte mi,
vy vysávačky lidských žití,
co se sítěmi při zemi
čekáváte, kdo se chytí
a pak do něj s noži !
Vše mi vraťte, technokrati,
plánovači věčných daní,
co těm prostým bytí krátí
za to, že nemůžou se bránit,
za to, že chtěj dožít !
Vraťte mi i mýho synka,
vy soudci samozvaní,
chci vidět jak tiše spinká
s nedočtenou knížkou v dlaních,
než tu začnu bořit !
Přečteno 273x
Tipy 21
Poslední tipující: Koza, Le ver luisant, divoska_jaja, labuť, Psavec, zenge, Radek.oslov.Šafárik, malá slečna, CULIKATÁ, 6thSun, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)