Podvečerní svět
Anotace: Když se lidé vrací domů
Chodníky ulic davem otekly
Procitlé stíny klopí zrak
Klobásky klik se dopekly
den usedá jak z prachu drak
Co to tak hučí v hrudích domů
když za tmy přicházíme domů?
To svět je lodí vesmírnou
A letí nocí nesmírnou
Přečteno 331x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Houda, malá slečna
Komentáře (1)
Komentujících (1)