Opařená ruka
Anotace: Co se může stát při vaření čaje
Bublala sopka na sporáku
Chrlila páru do rypáku
Kopyto ruky tam lovilo
Vařící lávou se polilo
Skotačí puchýřů žabičky
Pálí je nalité tlamičky
Kůže je tortilla indiána
Zrudlá jak zadek paviána
Přečteno 913x
Tipy 7
Poslední tipující: Jean89, Pevya, CULIKATÁ, Houda, malá slečna
Komentáře (4)
Komentujících (4)