O závisti
Anotace: ...taková je závist
Uvnitř stále zahnojená,
zhroucená...ta chudinka.
Pokorou nikdy nedotčená,
smrdutá zvratka.
Nakažená svojí zlostí,
až u dna Vás opustí.
Z mindráků stvořená,
jsi vlastnost zkažená.
Nádherné, by to bylo,
kdybys zdechla nastálo..
Jenže svět Tě vyznává,
jsi..Achillova pata krvavá.
Přečteno 335x
Tipy 9
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Láďa, carodejka, PANGÁSIUS, Kokonut
Komentáře (4)
Komentujících (4)