Večery
Anotace: Inspirovala jsem se pohledem z okna uživatelky rezina. Možná se většině z vás bude tato báseň zdát nedokončená. Pro mě je to však vše, co jsem chtěla napsat. =o)
Sbírka:
Zamyšlení
Za okny pokoje rychle se stmívá,
do tmy jen lampička zazáří.
Své kouzlo každý večer mívá,
stín kreslí mi vzory na tváři.
Jako vždy ležím a přemýšlím
o životě, co krátký je.
Potom najednou v tichu uslyším,
jak tenký hlásek hlavou mi jde.
Ptá se na záludné otázky,
kterých odpověď chce každý znát.
Myslí mi plují barevné obrázky,
já chtěla bych se začít ptát.
Přečteno 302x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., rezina, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)