Anotace: Každý den, každý okamžik existujeme vedle války...
Nejen Ty kladeš si podobné otázky...
jó vládnou mocnější, však žijí bez lásky.
13.08.2010 13:22:00 | Špáďa
Taky se často ptám proč?Lidstvo je prostě nepoučitelé a zdárně pracuje na sebezničení!
Ale tvé verše jsou moc pekně napsané(z mého pohledu):-)
18.05.2010 09:51:00 | sluníčko sedmitečné
Moc smutný obsah,však krásně napsaný.Příště prosím jednu veselejší básničku,potřebuji se neustále culit:-))).Zacul se na mě také-šup!
04.04.2010 13:44:00 | CULIKATÁ