Tepot světa
Žijeme na světě
jak na křídlech větrného mlýna
kde nic nekončí
a kde nic nezačíná
kde čas plyne stejně pořád po staletí
od kuřete k vejci
od vejce ke kuřeti
jsme v sobě zbloudilci
toužíme po láskách
samotou opilci
dřímáme v otázkách
a zatím co rezplétame tyto sítě
chceme slyšet jen jedno:
Miluji, miluji, miluji Tě!
Jsme jen holé duše
co o světě nemají ani ponětí
jen holé duše
samy a na počátku století...
Přečteno 478x
Tipy 41
Poslední tipující: Gabrielle, 4LJFilip, Žqáry, Thesssinka, susana načeva, ilona, zzlatý, Manstein, malá slečna, Zuzana Nečasová, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)