Kniha života
Anotace: Kniha života bude otevřena a můj příběh bude vyprávěn
listuji životem
a mám přitom pocit
komika v komixu
místo toho
aby verše tepaly
mými žilami
pochopit příběh
mohu jen srdcem
které bije tiše
někdy tančí
pomalu
rytmem larga
a jindy běsní
v rychlém staccatu
běžících oka mžiků
obrazů umělce
který mi vtiskl
svou podobu
Přečteno 281x
Tipy 10
Poslední tipující: Divoženka1, ilona, 6thSun, Kristine Clary-Aldringen, Elisha, Květka Š., Boudicca, labuť, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)