LIDE
Anotace: /o nás a světu o smrti a žití,zamyšlení/
Proč v tohle světě
Stojíme frontu na něhu
Když v jedné větě
Se ztrácíme
Hloupostí se najíme
Zvracíme
Sebe sama
Tiché vdovy v Moskevském metru
Ukrývají ve svetru
Opouštějící pevný bod
Do kalných vln zítřku
Plavat neumí
Možnosti zadusí
Nad hrobem svého hrdiny
Co nikdy nepozná
Proč tento svět opouštějí lidé
Bez náhrady příštího Zrození
Přečteno 368x
Tipy 19
Poslední tipující: labuť, PIPSQUEAK, zelená víla, Flamy, CULIKATÁ, Psavec, Zasr. romantik, Květka Š., Hazentla, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)