Definice touhy
Když slyšíš srdce tlouci,
jak bojovník do války jdoucí,
když překonáš smrt a začneš žít,
chytneš naději a začneš snít!
Když beze strachu chceš se bít,
pak touhou budeš žít.
Když hrdinou se nazýváš,
touhou oplývíš.
Touha je když věříš v mír i v boji,
touha je šance, co vše zdvojí.
Touha je když začneš žít,
chytneš naději a začneš snít.
Přečteno 358x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)