mMm pocit, že báseň má průnik do úvahy, ale proč by to mělo vadit?.
07.04.2010 22:07:00 | René Vulkán
Uz vim, co me tam desi... ani tak ne ti draci jako spis to rozhrani a ztrata citu..
05.04.2010 00:31:00 | Nergal
Po umelecky strance ... chjo, zase musim jen smeknout, casto si ted rikam, ze taky neco napisu, ale asi by to vypadalo dost trapne..
A obsahove.. kazdy se tak trosku nekdy hleda. Nekdy se hur oteviraji oci nebo diva "spravnym" smerem, ne vse je tak snadny.. malinko mne ta bysnicka vydesila.. musim jeste parkrat precist, snad vyctu vic.
05.04.2010 00:01:00 | Nergal