VOLNÝ BYT

VOLNÝ BYT

Anotace: ...

Čím blíž jsem tvému tělu
tím dál jsem tvojí duši
o té svojí nemluvě
svou postel znovu stelu
pak zacpu si své uši
jedno oko, a pak dvě

Mou duši totiž ruší
a zaživa ji spaluje
když nespí a když nemá klid
tak obarvenou tuší
mé zdi dnes znovu maluje
protože má volný byt
Autor Sabath, 05.04.2010
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí