Anotace: Co člověk přiopilý vínem a houpající se na houpačce všechno nevymyslí:-D... Napsáno 28.8.2008
:D chceš mi vybarvovat mou budoucnost v podobě alkoholičky píšící básně. Jo to Baudelaire taky stále doufal, že se jeho básně proslaví a tehdejší společnost pochopí jeho dekadenci, ale všichni ho prokleli, protože asi nebyl dobrým vzorem pro společnost. To já bych nechtěla! Tuhle básničku jsem psala na chatě venku na houpačce, když jsme večer popíjeli víno:-). Tak pojedeme někdy zase na chatu, hmm?
05.04.2010 23:03:00 | Anura
Tak "pod vlivem" jsem zatím netvoříla :D Báseň je opravdu povedená, takže nejspíš taky vyzkouším..;) Ale vlastně mě to vůbec nepřekvapuje - deprese, návykové látky, drogy..Takto tvořili mnozí později velcí autoři :)
05.04.2010 22:51:00 | Shagiane