Takhle to chodí
pořád je jako
půjčovna co nabízí
sama sebe ve velkém formátu
a člověk ani neví
jestlí z vlastní
vůle
dělá ze sebe
zabijáka
když plní k prasknutí
okolí krásou
své tváře
a pak chladnokrevně
činí krasoprolití
a odebirá zpět co ji náleží
jednou dvakrát třikrát
za okamžik
Dodnes chodí ulicemi
neodsouzena za vraždy
které napáchala
a dokonce si koupila
novou
krátkou
přilehávou
sukni!