Městem v oblacích
Anotace: co se svým stínem?:)
Městem v oblacích
plavím se mlhou
přivážím oběti
silniční duhou
Přináším oběti
Velkému Hříchu
Přináším oběti
v úplném tichu
Sám se svým stínem
zůstal jsem stát
Proč svého stínu
musím se bát?
Vždyť je to neživý
mlhavý otisk mně!
Stačí jen zhasnout
a zmizí v tmě…
Přečteno 328x
Tipy 9
Poslední tipující: Javavia, labuť, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, Boudicca, Tomáš Přidal, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)