Sobotní večer
Anotace: Tímto děkuji kamarádce Lidušce.Ona ví.
Zažněte svíce
v prostorách chrámu
osudy lidí
jen prkno z prámu.
Dává ti naději
žije snad as
bublinky vzpomínek
roztančí nás.
Světýlko v špehýrce
nasládle voní
z dálky se vrátily
pro zítřky zvoní.
Rozrušen slovy
tiše si zpívá
v očích má jiskry
do duše dívá.
Přečteno 310x
Tipy 10
Poslední tipující: hašlerka, labuť, ilona, Javavia, CULIKATÁ, Květka Š., Boudicca
Komentáře (5)
Komentujících (4)