Klokotavě
bude jaro
a bude ještě i mráz
a ten dům má oči odjakživa
olemované zeleně
snad třicet let
i víc
sleduji ho
už jen z povzdálí
pod okny stále teče řeka
splav šumí vzdáleně
jen dívám se
a víc už nic
dětský park v koutku pod tratí
čas vyhladil
do ticha
ztlumil smích dětství…
nevykouzlíš
co není
mezi nebem a zemí
tak jen brčkem
rozvířím kakao
klokotavě
až do bublin
Přečteno 368x
Tipy 34
Poslední tipující: Bíša, Jiří I.Zahradník, enigman, ilona, Jana M., Okřídlená Lištička, hašlerka, Agniezka, labuť, Flamy, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)