Páni Kluci
Anotace: Je videt ze kluci nejsou k ničemu tak holky tohle si přečtěte
Páni kluci jsou tu ktomu
aby svět byl veselý
vystartují ráno z domu
jako když je vystřelí
Nevidrží chvíli v klidu
píšou na zed kdo co je
prozkomají Anktartidu
promění se v kovboje
na potoce staví jezy
loví lvy a vorvaně
vymýšlejí vynálezy
chytí hvězdu do dlaně
Neleknou se blesku hromu
navadí jim mráz a led
páni kluci jsou tu ktomu
aby se svět točil v před
Přečteno 2141x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, Tomáš Přidal
Komentáře (2)
Komentujících (2)