Psychopathic.
Anotace: Zvonkohra na rozloučenou.
Z propadliště zhrouceného snu
neunikne lusknutím prstů,
nádechem zhasne
polovinu světel,
aspoň v šílenství
rozzoufá jetel.
Sláva promrhaná
za časů slepé vlády
pravé poloviny hlavy.
Zrůdy vyplouvající na povrch
přikrášlují snovou realitu
a slaně leptavý vzduch
dusí nenasytu.
V pokoji uložený k ladu
utichá jeho mlácení dutin,
snad sepsal do zvonkohry pravdu,
slámoví bratři, zatím!
Přečteno 333x
Tipy 14
Poslední tipující: Psavec, fuu, jaroslava anna, carodejka, JohnyD., Boudicca, labuť, Agniezka, Vlk v rouše
Komentáře (2)
Komentujících (2)