Na kříži
Anotace: prosím, neberte to jako náboženské dílo, není to o náboženství, toto dílo ne
Na kříži
Sám na kříži
S hřeby v rukou
Procitám do života
Cítím bolest
Ne sladkou smrt
Sám na kříži
S trnovou korunou viny
Hledím do dáli
Smrt je sladká
Protože nebolí
Sám na kříži
Krvácím ze svých ran
Snažím se umřít
Život bolí
Ale smrt je milosrdná
Sám na kříži
Přilétají krkavci
Aby se nasytili
Bolest bez konce
Nesmrtelnost
Sám na kříži
Klován do těla
Trhají ze mě maso
Přeji si zemřít
Přečteno 267x
Tipy 6
Poslední tipující: CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý, Boudicca
Komentáře (0)