srdce
som uväznený v otvorenej klietke
ľudské holuby zo mňa vyzobávajú
zvyšky
osamelosti
sa nebránim
je mi fajn
keď zo mňa odpadáva
smútok
aj keď ma režú krídlami
dobre viem
že ráno mi narastie
nové
Přečteno 262x
Tipy 3
Poslední tipující: jaroslava anna, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)