Půjdu pomalu spát
Anotace: .................
půjdu pomalu spát, má lásko…
den již končí
slunce zašlo za mraky
jen modré stíny
jsou kolem nás
chtěl bych mít
ve svých rukou
tvé vlasy
ozdobené čtyřlístky
z daleké země
kde se skály
do mraků zvedají
oheň plápolá
lampion splněných přání
opouští tvé ruce
odlétá do té země nezemě
tam kde spolu budeme
v našich snech
jen my dva
na louce plné
hvězd…
našich čtyřlístků…
Přečteno 327x
Tipy 35
Poslední tipující: lucajda89, Denael, Cassée Moteur, Laivindia, Maro Deives, lonelymaiden, Psavec, Lea Aura, labuť, Markéta Hl., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)