Anotace: a co teprve ten papír ... :-)
Básníku u mě je to za plnou=) Je to fakt krááááása:) Labutím perem..kam na to jen chodíš?:)
18.12.2005 10:36:00 | makretka
S tím svatebním oznámením si budete muset ještě chvilku počkat... No a neříkejte, že se Vám nikdy nestalo, že byste šli spát ráno (nebo skoror ráno) ;-)
Obyčejný básník
17.12.2005 22:29:00 | Obyčejný básník