Penicilínová
Anotace: ...pro nemocnéo Kluka...zabírá to při buzení ve dvě ráno...i já se lépe proberu...
Honem, honem,rychle vstaň
do pusy lék Ti dám
Hořký je jen trošičku
tak otevři svou tlamičku
Otevři svou papulku
dám Ti do ní pilulku
Zapiješ ji čajíkem
za pár dní už mužem ven
Teď už jenom sedm dní
než sezobneš poslední
Až tu spálu vyženem
koupíme audi s přívěsem
Přečteno 361x
Tipy 18
Poslední tipující: CORONATION, jedam, nejsembásník, Psavec, Zasr. romantik, modrá..., Květka Š., Žqáry, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)