Hnus Vágus
Anotace: Text, který jsem napsal pro kapelu Diverzanti, a který se nachází i na jejím jediném CD Svět volá o pomoc. Je o tom, že by lidé neměli soudit jiné lidi podle toho, jak vypadají, ale podle toho, jací jsou.
Lidi jsou dneska prostě tuctoví
číro na hlavě nikomu nehoví
zavrhují Tě když nejsi v trendu
a když máš hadry ze second handu
nemyté vlasy jsou největší hnus
tvář neholená - a seš vágus
když Tě uvidí, chtějí vzít hůl
a zmlátit Tě s ní, protože nejsi cool
Seru Vám na to co si myslíte
Seru Vám na to jak mě soudíte
Nejsem jako Vy a ani nikdy nebudu
to je pěkná blbost, nepřichází v úvahu
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: nedám si. díky, Anura, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)