Optimisto obrať list
Anotace: depka,co neplatí
jak rána pod pás, co tě složí
je zjištění, že jsi zmetkové, zbytečné zboží
zkažené kolečko, co řetízek hyzdí
kyselou šlehačku z dortu si slízni
zrcadlo zvrásnělé odvrátí tvář
kam zmizela ta milá dívčí zář?
jsem stínem v podloubí, škraloupek u dna
klubíčko bez konců, zkalená studna
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)