Ty
Anotace: krátká,mému příteli který mne sem dostal,protože sám skvěle píše...
Až dohoří tohoto dne svíčka
a konečně zavřeš víčka,
něco krásného snít si přej,
rozpoutá se Tvé fantazie rej.
A jestli se probudíš ve čtyři ráno,
chci přečíst,co na stolku máš psáno.
Dokonale hřeje,jiné zase zebe...
to každé slovo je část Tebe!
Přečteno 282x
Tipy 10
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, NikitaNikaT., Lo-Lee-Ta, labuť, jedam, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)