Zastavenie sa s kamarátmi...
Anotace: ...ak do mňa začneš búšiť,možno začnem niečo tušiť...
Začal sa nový deň
vždy to tak je
človek príde
možno je to tým
že aj odíde / že sa opije /
Zoberieš fľašku
a tá sa dopije
pár kecov z rána,
kecov z večera
mi dušu umyje
Tak letím
letím už domov
v búšení
do mňa
Tvojich
HROMOV...
Přečteno 280x
Tipy 8
Poslední tipující: Cecilka, aniger, Divoženka1, Šerpík 1, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)