Potopa
Když v slzách topím,
dvě očka zelená,
když co dál nevím,
slova jsou bezcenná
Jen jediné zachránit mě může,
ani čas, či jen tak jít spát,
co vyndá mi trn jedné růže,
do tvého náručí se odevzdat
Přečteno 305x
Tipy 5
Poslední tipující: Alasea, Jamesow, CULIKATÁ, Čoki
Komentáře (4)
Komentujících (4)