Tobě.
Anotace: Láska zapříčinila proud těchto volných zlomyslných myšlenek. Ale hodnotu to má spíš jen pro mě.
V pravidelnostech budoucích tlukotů
neutuchajících, ale za jakou cenu?
Dále bloudící v kruzích
nebo snad vystoupím?
Dlouhé stíny, dodávající na věrohodnosti mých myšlenek,
tiše blouzní a já marně v nich čtu odpovědi.
Zlomyslným hráčem mohla bych být.
Bude stačit: ,,Zapomeň!" a ty rád zapomeneš.
Přečteno 251x
Tipy 2
Poslední tipující: stmivani.na.lepsi.casy, JohnyD.
Komentáře (0)