Parabolou ke hvězdám
Po parabole ke hvězdám
rychlostí úniku
s lítostí odevzdám
život v přepychu
jako lady space
bez gravitace
obrátím se v hvězdnejch prach
černýho vesmíru
pomocí českejch drah
....poseru černou díru
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: Maro Deives
Komentáře (1)
Komentujících (1)