Miesto
Prechádzal som sa
po mieste sveta,
kde strach
mi je zbytočný.
V diaľke počuť
praskanie zvonov
ako keby zlomené srdcia
roztápali.
Lúka púpavou ničená
steblami trávy zrodená.
Chatrč na pokraji ,
môj domov zbožňovaný.
Zaprášenou okenicou
tiahnucou sa životom.
Kde aj zaprášené
kúsky sú jasne.
Kúsky skladačky
ukradnuté z duše
nevinných.
Nedávajú zmysel,
hľadám TEN návod
na moju skladačku .
Přečteno 243x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (0)