přítelkyně
Jsem skutečná jak den a noc
řítím se do lásky, je to bezmoc,
jsem kapka, co utíká po tvém čele,
jsem ta, co zeptá se tě vždy směle,
jsem ta, co tady bude navždy
bez předsudků, bez lži....
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: Skalsky Pavel, CULIKATÁ, Boudicca
Komentáře (1)
Komentujících (1)