Pamětníci
Koukají na nás ze zrcadel
nemoderní tváře
poloprázdné hlavy
přeplněné adresáře
Padají na nás ze stropu
polámané pavučiny
slova o tom co bylo
vzpomínky na slavné činy
Posedáváme v muzeu
ještě živé voskové figuríny
nedíváme se vzhůru
přidržujeme se hlíny
Komentáře (3)
Komentujících (3)