"Toužím.jít.dál"
Anotace: Krásný den, plný sluníčka, ať jen láska hřeje u srdíčka a máte co nejvíce usměvavá líčka :) ...
„Toužím.jít.dál“
Ne moje tetička,
vpletla mi sluníčka,
u srdce zahřála.
A milý človíček,
vytvořil mi dolíček,
jak já se usmála.
Kouzelná to chvilka,
objetí od andílka,
bolest pryč odvála.
Tu milou bytost,
co dává jen radost,
opět já spatřila.
Vzácné to souznění,
od žalu spasení,
hvězda jen zářila.
Když topím se v bolesti,
bez jediné kapky radosti,
až život bych pohřbila.
Vzpomenu na krásné,
chvíle pro mě vzácné,
tím víra ožila…
a
***toužím.jít.dál***
7. 4. 2010
Přečteno 392x
Tipy 24
Poslední tipující: Čoki, Giginka, strawbery, Niky88, malá slečna, hašlerka, Mbonita, Paulín, Psavec, Solitude, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)