Ještě jedna posváteční
Čilý jako rybička,
dnes se Milan cítí
Posnídal tři vajíčka,
nebylo vám zbytí
Raději by uzené,
co lednička skrývá
K tomu pivo chlazené,
žena se však dívá
Místo sklenky pivečka,
čaj mu hrdlo svlaží
Je zdravý pro dědečka,
rázně ho hned spraží
Na svačinu ale pak,
uzené mu dala
Vypadáš jak zmoklý pták,
jen se usmívala
Přečteno 343x
Tipy 39
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Rikitan, bobi bobie, poustevník Jirka, NikitaNikaT., sophia92, Markéta Hl., jita.1965, divoska_jaja, Kars, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)