Květy posypaná cesta
Šla se mnou..hvězda
otáčela se k mému tělu
lístek do tmy plné květů
do krásné lži
světlo vpletu
Kraj v dlaních mám
Něco Ti povídám..
jak se vpíjíš do mého těla
nevinný smích plný tepla
prach z nebe smetla..
..hvěza..
A srdce..otvírá mříž
ať to druhé může blíž..
Přečteno 385x
Tipy 9
Poslední tipující: Jana M., Kajaro, L. Šebestián Borský, harmony, CULIKATÁ, hašlerka, Mbonita, Okřídlená Lištička
Komentáře (2)
Komentujících (2)