Ve víru času
Ve víru času soliterem,
náhle krutější je svět
jen sami za sebe se perem
a není už si co povědět
Život nám rozdal jiné karty
kdo vyhrát z nás chce víc?
Slova se přestala drát na rty
a není už si co říct.
Kdysi jsme možná chtěli oba
za stejný provaz spolu vzít
jiní jsme nyní, jiná doba
a není už si co vyjasnit.
Ve víru času roztrženi
jiný je pro nás stejný svět
svět, ve kterém náhle není
není už si co odpouštět.
Přečteno 268x
Tipy 5
Poslední tipující: Mannon, CULIKATÁ, zelená víla
Komentáře (2)
Komentujících (2)