střelec
najednou jsem zbystřil
a čekal
ničeho jsem se
nedočkal
mimo jiných záležitostí
kterých jsem se
dočkal
ale to nestačí
to nepřestane
nedočkám se
napjatej jak luk, střelec
v pohotovosti, v boji
bojuji
zamířím šíp
střílím a
zasahuji,
zase jsem tě
dostal
momentálně se věci
zdaj vážně fajn
jaro a tyhle
záležitosti,
je to skvělé, ale
stále rolety zatahuji
před ostrým
sluncem
napjatej jak luk,
se zrovna záležitosti
jevěj fajn.
napjatej jsem ale stále
zaměřuji,
střílím a
zasahuji
zase jsem tě
dostal
Přečteno 232x
Tipy 2
Poslední tipující: pamp_elka, Houda
Komentáře (0)