Angína
Anotace: Usadila se mi na mandlích, ani nemůžu polykat. Dnes jdu k doktorovi.:-(
Angína
je kurva,
která vám
sedí na mandlích,
které se zvětšily do extrému,
vrtá vám díru v hlavě,
rachotí tam
až zatínáte zuby,
je to nevděčnice,
která si vybírá muže i ženy,
aby vás zastrašila
fuj, pryč s ní
zažeňte tu děvku,
zažeňte tu nevděčnici,
zažeňte antibioktiky Angínu do kouta,
kvůli ní je tolik bolesti
až si někdy přejete umřít
Přečteno 269x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, ilona, modrá..., CULIKATÁ, Kars, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (6)
Komentujících (6)