Anotace: o tom , co se je potom, po jednom konci, když ještě není vidět nový začátek ...
Sbírka: Hra se slovy
Každý člověk más sny a touhy... to je správné, tak by to mělo být... ale také by mě každý umět... si je občas splnit... a nevadí na tem, že ne všecky. Ale alespoň některé. Kdyby nebylo snů a tužeb, člověk by nešel kupředu... bo možno ano, ale hrozně pomalu.
14.05.2010 08:06:00 | NikitaNikaT.