Ve službách probdělých nocí
Miluji ten pocit
Ještě za tmy se svlékám
z Tvé krásy
omotané kolem zad
černou tmou
co vplouvá
do zahrad
a lampy sytí se opojností
škytajících těl
co chytají se
do záclon
jak do pavoučích
sítí
(ráno přeje lokajům)
a já se vysvlékám
do tmy
z tvé
vůně
polibků
doteků
z tvé krásy
Přečteno 305x
Tipy 24
Poslední tipující: ilona, Petit Prince, loveSKA, B.a.r.b.a.r, Marfuša, labuť, ziriant, Psavec, Květka Š., Flamy, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)