Nehledej mě
Nehledej mě, dávno jsem v moři rozpuštěná,
voda je ze mě, na jejích vlnách bílá pěna.
V domově ztracená a znovu jinde narozená,
zbytečná ponožka, po letech v koutě nalezená.
Třepu se ve větvích, větrem ke stromu přilepená,
po deštích rozpitá a v suchých listech zapletená.
Bez kořenů se tíhou k mokré zemí kácím,
ze zbytků lásky poslední dluhy splácím.
Nikdo už nezpívá pár not, které ve mně zbyly,
z poslední svíčky kouří knot, vidím tančit víly...
Přečteno 355x
Tipy 46
Poslední tipující: enigman, WAYWARD, Labanda, harmony, Houda, kuskus pruhovaná, Niky88, divoska_jaja, hašlerka, Dota Slunská, ...
Komentáře (10)
Komentujících (8)