Kouzlo na lásku
Anotace: a teď kouzlo na lásku:D
Osude věnuj mi pozornost svou
ať spojí se cesty nás dvou
chtěla bych ho mít po svém boku
prosím osude pomoz mi trochu
této noci zjevím se mu za víčky
svědkem bude mi plamen svíčky.
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: Pevya
Komentáře (2)
Komentujících (2)