Anotace: .
Lilie
Víš otom že ti to dnes
Sluší?
****
nechala bych to takhle..¨
hodila bych to větrem. at si to zije, at si to jde po svých.. at tomu nikdo nikdy neříká "dokud hold dáváš nohy pod náš stůl... " :) at si to najde lásku a po ní ochutná zklamání, at ví.. jaké to je :)
potom se tyto tři verše... stanou bohatstvím.
08.04.2010 20:00:00 | Zamilovaná do nezamilované doby